7 principa za uspešan brak

dr džon m. gotman / nan silver
  • Praktični vodič najistaknutijeg američkog eksperta za veze.
  • New York Times bestseller.
  • Preko milion prodatih primeraka!
  • Edicija Kalipso

Džon M. Gotman, vodeći naučnik koji se bavi istraživanjem braka i porodice, emeritus je profesor psihologije na Univerzitetu u Vašingtonu; izvršni direktor svoje laboratorije, Institut za istraživanje veza; i suosnivač Gotman instituta. Dvadeset godina je bio dobitnik nagrade Nacionalnog instituta za mentalno zdravlje, kao najbolji naučnik-istraživač.

Dr. Gotman je autor više od dve stotine članaka u profesionalnim časopisima i autor četrdeset dve knjige, kao i dobitnik brojnih prestižnih nagrada za svoj veliki doprinos istraživanju braka i porodice. Nedavno je, od strane Psychotherapy Networker-a proglašen za jednog od deset najuticajnijih psihoterapeuta u poslednjoj četvrtini veka. Diplomirao je s velikim počastima na Ferlej Dikinson univerzitetu, kao diplomirani inženjer iz oblasti matematike i fizike. Stekao je zvanje magistra iz oblasti matematike na Tehnološkom institutu u Masačusetsu i zvanje doktora nauka u oblasti kliničke i razvojne psihologije na Univerzitetu u Viskonsinu.

Dr. Gotman često drži predavanja i pojavljuje se na popularnim medijima kako bi objasnio otkrića istraživanja generalnoj publici, na razumljivom i korisnom, svakodnevnom jeziku. Kao suosnivač Gotman instituta, dr. Gotman organizuje nekoliko intenzivnih vikend radionica godišnje, za kliničare i parove u Sijetlu, kao i utočišta za male grupe i intenzivne maratonske terapije za parove u svom domu na Ostrvu Orki, bazirane na njegovim naučnim istraživanjima o tome kako funkcionišu dugotrajne, srećne i stabilne veze. Kontaktirajte institut na www.gottman.com i gottmanprivateretreats.com.

Nan Silver je bivša glavna urednica časopisa Health i koautor, sa dr Gotmanom, knjiga What Makes Love Last? i Why Marriages Succeed or Fail. Posetite njenu stranicu na nansilver.net.

Pripremamo i sledeća izdanja: